Personal

Noi intelegem prin angajatii nostri resursa cea mai importanta si factorul hotarator pentru succes si prin urmare:

Siguranta tuturor punctelor de lucru ale noastre are cea mai mare prioritate! Dotarea cu cele mai moderne mijloace de protectie a muncii, proiectarea de maşini şi dispozitive pentru aspecte legate de protectia muncii, ca si formarea profesională şi asigurarea securităţii interne puternice, asigura standardul ridicat de siguranţă la locul de muncă.

Formarea si perfectionarea profesionala a angajaţilor noştri este pentru noi un punct important al strategiei societatii noastre. Prin măsuri specifice, eficienţa angajaţilor noştri in pozitiile lor este consolidata si ei sunt pregatiti pas cu pas pentru alte sarcini. Aceasta ne da avansul hotarator fata de concurentii nostri.

Un alt factor de succes este insotirea angajatilor nostri in toata cariera lor profesionala si un parteneriat bazat pe incredere. Pentru noi relatia angajator – angajat nu consta doar in a da. Doar prin incredere si bune conditii cadru angajatii sunt gata sa se identifice cu angajatorul si astfel sa presteze hotaratorul MAI MULT.